verbinden-vertrouwen-omhulling-zachte kracht-verwondering

 

Doulabegeleiding

Omdat ik elke vrouw, elk stel haar mooiste bevalling gun vanuit ontspanning en regie ben ik  Doula geworden.

Want hoe mooi is het als deze tijd er een is waar je later met een fijn gevoel aan terug denkt?

Als Doula ben ik er voor je tijdens de zwangerschap, tijdens de geboorte en erna.

Het voortraject bestaat meestal uit een kennismakingsgesprek van een uur en daarna zo’n drie à vier gesprekken van 2 tot 2,5 uur. Tijdens deze periode ben ik bereikbaar voor vragen of je verhaal even kwijt moeten via whats-app, telefoon of mail.

In de voorbereidende gesprekken leren we elkaar kennen en gaan we samen kijken wat voor jou/jullie belangrijk is. Geef ik informatie over de mogelijkheden, zodat je weet wat de keuzes zijn. Geef ik praktische tips voor ontspanning, bespreken we jullie geboortewensen.

Bespreken we de massagetechnieken voor tijdens de bevalling, de verschillende houdingen die je kunt aannemen om het proces te helpen. Ook kan ik je, als je dat fijn lijkt, een massage geven met de Rebozo doek. Deze is ook in te zetten tijdens het opvangen van de weeën.

Vanaf week 38 sta ik voor je op wacht en kun je mij op elk moment van de dag bereiken!

Tijdens de bevalling ben ik er voor jou en je partner. Zowel voor de emotionele ondersteuning als de fysieke ondersteuning zoals massages en een extra paar handen om bijvoorbeeld tegendruk te geven.

Maar vooral ben ik er zo lang als jullie dat willen, vanaf de start van de bevalling tot de geboorte, hoe lang deze ook is.

Ik ondersteun jullie op dat moment met wat jullie nodig hebben!

Als jullie kindje geboren is blijf ik nog even en kom in de kraamweek graag een keertje terug om de bevalling kort te bespreken en te kijken hoe het met jullie gaat natuurlijk.

Dan na zo’n zes weken na de bevalling kom ik nog een keer op bezoek  voor een uitgebreide  nabespreking.

 

Als Doula ben ik een luisterend oor, geef ik informatie en bewaak jullie ruimte zodat deze veilig is en blijft. Zodat jij in je bubbel kunt komen en blijven.

Ik geloof in de kracht van verbinden! Mijn focus ligt op het vertrouwen geven en krijgen in de bevalling en jullie laten voelen waar de kracht van binnen zit.