verbinden-vertrouwen-omhulling-zachte kracht-verwondering

 

Wie ben ik:

Mijn naam is Liesbeth Iepema-Polhuijs (1979) en zelf mama van vier prachtige kinderen, Mirre (2005), Jonna (2007), Simeon (2009) en Dorian (2015). Samen met hen en mijn man Alfred woon ik in Bathmen.

Altijd al een fascinatie gehad voor de tijd van zwangerschap en geboorte. Deze tijd mocht ik  zelf vier keer meemaken.

Vier keer zwanger mogen zijn en bevallen van een nieuw mensje.

Alle vier mijn zwangerschappen waren anders en zeker niet altijd even makkelijk maar bij alle vier had ikzelf het volle vertrouwen dat ik dit kon. Dat mijn lijf dit kon in samenwerking met de groeiende baby in mijn buik. Hierdoor kon ik ontspannen en in mijn beval-bubbel komen en blijven.

Door mijn eigen ervaringen heb ik echt de overtuiging dat elke vrouw een oerkracht in zich heeft die omhoogkomt tijdens deze wonderlijke reis.

Toen ik het woord Doula een keer in de krant las ben ik mij erin gaan verdiepen en ontdekte dat er bij mij een vuurtje ging branden, dit wilde ik ook!

In maart 2022 ben ik met de Doula Opleiding in Utrecht gestart, wat een mooie reis. Een reis waarin ik steeds meer bevestigd kreeg dat ik dit wilde gaan doen en de bevestiging kreeg in mijn stages dat ik dit kon. Dat ik echt iets kon betekenen voor de mensen die ik mocht begeleiden, zo waardevol.

Mijn reis gaat verder en er komen steeds meer mooie mensen op mijn pad.